binnen 5 werkdagen verzonden. ♡ met liefde handgemaakt, speciaal voor jou ♡ MEGA SALE5 sterren recensies

Kleine Wonderen in Alkmaar

Afgelopen weekend was het eindelijk zover, de eerste editie van Kleine Wonderen in de Grote Kerk in Alkmaar. Een bijzondere locatie de Sint-Laurenskerk, een iconisch historisch gebouw in de stad. Waar tegenwoordig tentoonstellingen en andere evenementen worden georganiseerd.

 

Zaterdag 21 en zondag 22 september was de kerk dé locatie om als zwangere of new born ouders kennis te maken met verschillende (lokale) ondernemingen en merken. Er werden verschillende workshops gehouden en kon je bij diverse stand prachtige producten kopen of je laten adviseren over kinderopvang, kraamzorg of zwangerschapsmassages.

 

Bij Lief Moment kon je op locatie bewaarzakken en etuis laten personaliseren, een echte aanvulling op het evenement. Ik heb prachtige namen voorbij zien komen en de verbazing dat alle producten met de hand worden gemaakt gaf nog meer waardering voor de collectie die je vindt in de webshop.

 

Voor iedereen die zwanger is of net ouder is geworden, was dit een evenement dat je niet had willen missen. Mocht je er niet bij zijn geweest, hou zeker de socials in de gaten om de volgende editie in je agenda te zetten.

Foto's gemaakt door © By Daf