Wegens vakantieperiode worden alle bestellingen vanaf 1 juli 2024 weer verstuurd ♡ 5 sterren recensies

Samenwerkingen

Heb je een bedrijf in de babybranche en zoek je een origineel product voor je klanten? Ik help je graag.

Een (kleine) aanpassing op een bestaand product zoals het toevoegen van een logo of in de kleuren van je huisstijl. Stuur vrijblijvend een e-mail om te informeren naar de mogelijkheden.

Zij gingen je al voor:

Samenwerking KraamFaam x Lief Moment
Onder de naam Kraamfaam leveren wij (Gea en Sandra), als zelfstandige kraamzorgverleners, kraamzorg in de regio zuidwest Friesland. Voor onze kraamgezinnen waren wij op zoek naar een nieuw intakecadeau om te overhandigen tijdens het intakegesprek van de kraamzorg.

Aan de volgende criteria moet ons intakecadeau voldoen; origineel, mooi, persoonlijk, praktisch en een goede kwaliteit/prijs. Met deze wensen in gedachten zijn we gaan zoeken. Wij werden enthousiast toen ons oog viel op het bewaarzakje “mijn geboortepakje” van Lief Moment. Dit was precies wat wij zochten!

We hebben contact opgenomen met Lisanne om onze wensen met haar te bespreken. Zij dacht hierin met ons mee, stond open voor suggesties, onderzocht wat mogelijk was en koppelde zeer vlot terug. Dit heeft geresulteerd in een mooi eindproduct, ons eigen gepersonaliseerd Kraamfaam bewaarzakje.

Wij vullen het bewaarzakje met nog een paar andere leuke items en kortingsbonnen als een soort van goodiebag. Het zakje wordt meegenomen in de vluchttas voor de eerste kleertjes en wordt daarna als herinnering bewaard aan de kraamperiode. Wij ontvangen enthousiaste reacties van onze gezinnen over ons intakecadeau, waardoor wij dit met veel plezier aan hen overhandigen.

Lisanne, nogmaals bedankt voor de zeer prettige samenwerking tussen Lief Moment & Kraamfaam.

KraamFaam x Lief Moment

Samenwerking Tournesol collectie Tugz
De samenwerking met Lisanne was top. Ze denkt mee, is snel en levert kwaliteit.
De bedrukking is geweldig geworden; het ziet er goed uit en laat niet los en breekt niet na meerdere malen wassen. Tijdens het proces hadden we gemakkelijk contact. Daarnaast is het betaalbaar is kleine en grote oplages.
Ik kan een samenwerking met Lisanne aan iedere ondernemer aanbevelen.

Tournesol collectie Tugz

Samenwerking Sweet Petit Jolie
Bij Sweet Petit jolie stel je je eigen gezin samen in houten poppetjes, dit is natuurlijk een onwijs origineel cadeau wat je op een bijzondere manier wilt geven. Omdat onze producten zo mooi bij elkaar passen hebben we onze kenmerken samengevoegd. Kies voor een leuke familie opstelling met een bijpassende accessoire. Naast het bewaren van de poppetjes in dit zakje, maakt het het geven van de poppetjes in dit mooi afgewerkte zakje nog leuker en specialer.

Bewaarzakje Lief Moment