Lief Moment

Retourneren

Product retourneren
Wanneer je niet tevreden bent over het bestelde product, kun je het product binnen 14 dagen retourneren. Om het retour formulier digitaal te ontvangen dien je binnen 14 dagen na ontvangst via e-mail contact op te nemen. Om de producten, service en de webshop te blijven verbeteren hoor ik graag de reden waarom je iets retourneert.

Het artikel dient in de originele verpakking verzonden te worden zonder beschadigingen met het retour formulier bijgevoegd, mist het retourformulier dan ontbreekt de informatie die nodig is om de retour in behandeling te nemen. Kosten voor het retourneren zijn voor de koper. Wanneer het artikel in goede staat retour is ontvangen wordt binnen 7 werkdagen het bedrag geretourneerd op het opgegeven rekeningnummer. Is het artikel en/of de verpakking beschadigd wordt er gekeken naar een juiste oplossing.

Gepersonaliseerde artikelen (geboorteposters, geboortekaartjes etc..) zijn helaas niet mogelijk om te retourneren. Mits hier drukfouten op staan door lief moment en/of de drukker. Is de verkeerde informatie doorgegeven wordt het artikel niet retour genomen. Let dus goed op bij het doorgeven van de informatie dat deze klopt.