Momenteel is het al drukker dan normaal bij Post NL. Hierdoor kan het wat langer duren voor je je bestelling hebt ontvangen. Is het een sint of kerst cadeau? Bestel op tijd!

Lief Moment

Retourneren

Product retourneren
Wanneer je niet tevreden bent over het bestelde product, kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Voor je het product retour kunt sturen dien je via e-mail contact op te nemen zodat je het retour formulier ontvangt. Om de service en de webshop te blijven verbeteren hoor ik graag de reden waarom je iets retourneert.

Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden zonder beschadigingen en het retour formulier bijgevoegd. Mist het retour formulier bij de retourzending dan ontbreekt de informatie die nodig is om de retour in behandeling te nemen. Kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Wanneer het product in goede staat retour is ontvangen wordt binnen 7 werkdagen het totaalbedrag (te zien op de factuur) of het bedrag van het teruggestuurde product geretourneerd op het opgegeven rekeningnummer. Is het artikel en/of de verpakking beschadigd wordt er gekeken naar een juiste oplossing.

Producten met een persoonlijke gegevens (geboorteposters, geboortekaartjes etc..) zijn helaas niet mogelijk om te retourneren. Voor producten met een personal touch ontvang je na betaling binnen 2 werkdagen een digitale proef. Mits hier drukfouten op staan door lief moment en/of de drukker. Is de verkeerde informatie doorgegeven wordt het artikel niet retour genomen. Let dus goed op bij het doorgeven dat de informatie klopt.