Wegens vakantieperiode worden alle bestellingen vanaf 1 juli 2024 weer verstuurd ♡ 5 sterren recensies

Over lief moment

Hoi, wat leuk dat je wat meer wilt weten over de persoon achter Lief Moment. Ik ben Lisanne. De duizendpoot van Lief Moment.

Van kleins af aan riep ik op de vraag, wat wil je later worden al mama! Dat mijn weg naar het moederschap niet verliep hoe ik dat toen voor mij zag had ik niet verwacht. Op de natuurlijke manier zwanger worden had een kleine kans. Dat accepteren met zwangeren in je omgeving is dan best lastig. Een half jaar na het gesprek met de dokter stond ik met een positieve zwangerschapstest in mijn handen, dit had niemand verwacht.

Lief Moment is ontstaan tijdens mijn eerste zwangerschap. Mijn moeder liet veel zien van wat zij had bewaard van mijn babytijd. Het persoonlijke op deze spullen spraken mij meteen weer aan, dit wilde ik ook voor mijn zoontje.

Tijdens het zoeken naar de aankleding van de kinderkamerkamer merkte ik dat ik vaak een persoonlijke touch miste, een item wat meer heeft dan alleen mooi zijn. Dit inspireerde mij om hier zelf mee aan de slag te gaan. Mijn hart maakt een sprongetje bij het bedenken, ontwikkelen en maken van deze producten. En helemaal als ik foto’s van mijn producten ontvang van klanten.

Ik word er gelukkig van om herinneringen tastbaar maken, het geboortekaartje, zwangerschapstekening, maar ook de aankleding van de babykamer met liefde gemaakte producten. De producten worden op een aantal na allemaal door mijzelf met de hand gemaakt. Hierdoor zit er veel liefde en tijd in een product en is het mogelijk om het aan te passen naar jou wensen. Zo heb je een echt uniek item in huis. Hou daarbij wel rekening met een iets langere levertijd.

Bekijk hier de collectie om jouw herinneringen tastbaar te maken.

Lisanne