Corona virus: Je bestelling wordt binnen 4 werkdagen verzonden m.u.v. gepersonaliseerde producten, helaas heb ik geen invloed op de verzending.

Lief Moment

Over lief moment

Hoi! Ik ben Lisanne,
Als ik niet aan het werk ben voor lief moment vind je me waarschijnlijk op het strand, dan heeft het toch wel een voordeel om dichtbij de kust te wonen.

Ik verzamel herinneringen en maak deze het liefst tastbaar.

Toen ik in ontdekte dat ik zwanger was, was één ding zeker, dat geboortekaartje gaan wij zelf maken. Iets wat mijn omgeving sowieso al verwachtte door mijn achtergrond in de grafische sector. Door mijn zwangerschap, de gesprekken met mijn moeder en vrienden is niet alleen mijn zoontje geboren in 2017 maar ook lief moment.

Een herkenbaar stukje lief moment is de personal touch die je terugvindt op de producten. Ik vind het belangrijk dat naast dat het leuk staat op de kamer van jouw kindje het ook een persoonlijke touch heeft. Zo zijn er diverse mogelijkheden zoals de geboorteposters waar je de naam en geboortegegevens van je kindje op kunt laten vastleggen. De producten in de webshop zijn ook te vinden in de slaapkamer van mijn zoontje, want met die gedachte ontwerp en bedenk ik alle producten.

Speciaal voor jou heb ik een collectie geboortekaarten gemaakt. En om de geboortepost net dat beetje extra te geven vind je de mooiste lakzegels in de webshop. Alle zegels worden met de hand gemaakt. En zijn eenvoudig te gebruiken om de geboorte van jouw kindje op een unieke manier de wereld in te sturen. Op deze manier kan ik jou helpen met het geboortekaartje, de aankleding van de babykamer en het versturen van de liefste post.

Lisanne