Momenteel is het al drukker dan normaal bij Post NL. Hierdoor kan het wat langer duren voor je je bestelling hebt ontvangen. Is het een sint of kerst cadeau? Bestel op tijd!

Lief Moment

Maak heel 2020 kans op een gepersonaliseerde luieretui

Gevuld met de fijnste producten voor het verschonen van jouw baby.

Yay, Lief Moment bestaat twee jaar.

En om dat te vieren maak jij als (new born) mama het hele jaar kans op een goed gevuld luieretui met de fijnste producten voor het verschonen van jouw baby.

Ben jij momenteel zwanger of al bevallen in 2020? Dan kun jij je inschrijven om elke maand kans te maken op een luieretui gevuld met de mooiste merken. En dat is natuurlijk fijn want onderweg, even langs het consultatiebureau. De luiertas gaat meestal goed gevuld mee. Dus hoe prettig is het dat jij alleen maar die mooie luieretui kun meenemen waar tot wel maat 6 luiers en billendoekjes in past.

Wil jij zeker het luieretui hebben? Dan kun je hem hier bestellen. En zolang de voorraad strekt ontvang je een wasbaar billendoekje van de Luierotheek (sponsor van de actie) cadeau.

Luieretui bestellen Luieretui bestellen Luieretui bestellen

Meld je aan via onderstaand formulier:

 

De actie wordt medemogelijk gemaakt door: de Luierotheek, Naif, Sudocrem, Hippe vlaggenlijntjes, Waterwipes, forest and bear, tis te lief by Maartje en Little Big Change.