In 3-5 werkdagen verzonden* ♡ met liefde ingepakt 5 sterren recensies

Het pad van een herinneringen verzamelaar

Herinneringen zijn kostbare schatten die we koesteren in ons hart. Ze vertellen het verhaal van de momenten die we voor altijd willen onthouden. Als ouder is er niets specialer dan de herinneringen aan de eerste momenten van je kindje, het geboortepakje, die eerste kleine schoentjes en de ontelbare liefdevolle momenten die je samen deelt. Deze speciale herinneringen stop je niet zomaar in een doos. Om het mooi te bewaren zijn de bewaarzakken dé perfecte metgezel op deze reis.

Koester de momenten, bewaar de herinneringen.

De tijd gaat snel voorbij, elke fase in het leven van je kindje is uniek. En deze kostbare momenten wil je vastleggen en koesteren voor altijd. Het eerste rompertje, eerste tekening, of zelfs de melktandjes die je kindje wisselt. Elk detail kun je bewaren in de bewaarzakken en accessoires. Met keuze uit voorgeselecteerde momenten maar met de mogelijkheid tot het ontwerpen van je eigen bewaarzak om het zo persoonlijk mogelijk te maken.

Als een verzamelaar van herinneringen zijn de bewaarzakken ideaal voor het bewaren van alle bijzondere momenten. Want in de schatkist van het leven zijn herinneringen de meest waardevolle schatten die we hebben.