In 3-5 werkdagen verzonden* ♡ met liefde ingepakt 5 sterren recensies

Eerste kappersbezoek met je kindje

Het eerste kappersbezoek met je kleintje is super spannend. Van tevoren bedenk je vast de meest verschrikkelijke scenario's in je hoofd. Als mijn kind maar niet de hele salon bij elkaar schreeuwt, gaat slaan en schoppen.

Natuurlijk gebeurt dit weleens; het is voor een kindje net zo spannend als voor papa of mama. Vreemde mensen zitten aan je te plukken met een raar gevaarlijk ding in hun handen. Maar hoe rustiger jij ermee omgaat, hoe rustiger jouw kindje ook is tijdens het knippen.

Dan is het zover, de eerste haartjes van jouw kindje worden afgeknipt. Niet elke ouder denkt eraan, maar hoe leuk is het om de eerste haartjes van je kindje te bewaren! Maar hoe bewaar je die dan? Je kunt ze inplakken in een fotoboek, naast de foto van het eerste kappersbezoek. Maar nog leuker is het als je de eerste haartjes in een doosje of buisje kunt stoppen en deze bij de andere herinneringen van je kindje in de kast kunt zetten.

Op deze manier hou je de eerste haartjes ook tastbaar, voor als je kindje wat groter is. En als ze eenmaal uit huis gaan, wat echt nog wel eventjes duurt, is dit zeker een leuke herinnering om ze mee te geven.

Ideaal zijn dan ook de haarlokdoosjes en haarlokbuisjes uit onze collectie. Deze kun je goed meenemen in je tas naar de salon. De kapper kan dan meteen de afgeknipte haartjes in het doosje of buisje doen, en zo neem jij deze weer heel makkelijk mee naar huis.

De haarlok doosjes zijn te koop in de Salon van Haar Op 1 in Zuidoostbeemster.
Geschreven door Joyce, Haar Op 1