binnen 5 werkdagen verzonden. ♡ met liefde handgemaakt, speciaal voor jou ♡ MEGA SALE5 sterren recensies

Liefs voor Later

Liefs voor later, schrijf elk jaar een bijzondere brief aan je kind.

 

Er zijn momenten in het leven die je wilt vastleggen en koesteren, woorden vol liefde, advies en herinneringen. Met Liefs voor Later creëer je een unieke, tastbare herinnering door elk jaar een brief te schrijven aan je kindje. Deze brieven vormen een blijvend aandenken dat je op een later moment kunt geven, vol liefde en betekenis.

 

Het mooie van dit concept? Er is ruimte voor zoveel meer dan alleen woorden, foto’s, kleine aandenken en daarnaast kun je extra sets brieven bestellen voor bijvoorbeeld het kraambezoek, zodat ook vrienden en familie hun wens voor de toekomst kunnen opschrijven.

Liefs voor Later is een concept waarbij je jaarlijks een brief schrijft aan je kind. Deze brieven worden zorgvuldig bewaard in een houten box, zodat je ze op een later moment kunt overhandigen. Het kan bijvoorbeeld cadeau gegeven worden bij een mijlpaal zoals de 18e verjaardag of bij het afstuderen. Het idee is dat je gedurende de jaren een verzameling brieven creëert, vol persoonlijke boodschappen, verhalen en herinneringen.

 

De brief kan vol staat met liefdevolle woorden, adviezen voor de toekomst of gewoon de kleine, alledaagse momenten die je samen beleefd. Naast tekst is er ruimte voor extra’s zoals foto’s, tekeningen, kaartjes of andere kleine herinneringen die het verhaal van jullie leven samen verteld.

 

Liefs voor Later is perfect voor ouders die kun kind willen verassen met een unieke verzameling brieven en herinneringen.

Op welke momenten schrijf je nou een brief?

• Geboorte van je kind, schrijf de eerste brief wanneer je baby is geboren en vul elk jaar aan met nieuwe herinneringen, adviezen en lieve woorden.

• Kraambezoek, geef je familie en vrienden de mogelijkheid om tijdens het kraambezoek een persoonlijke boodschap achter te laten in een vorm van een brief, die later ka worden toegevoegd aan de verzameling. Gebruik hiervoor de set speciaal voor het kraambezoek.

• Jaarlijkse traditie, elk jaar op een speciale dag, zoals de verjaardag van je kind schrijf je een nieuwe brief. Na verloop van tijd ontstaat er een collectie die een compleet beeld geeft van jullie leven samen.

•Bijzondere mijlpalen, naast verjaardagen kun je ook schrijven op belangrijke momenten, zoals de eerste schooldag, het behalen van een diploma of een bijzondere reis die jullie hebben gemaakt.

 

Extra sets brieven voor kraambezoek en familie

Bij Liefs voor Later kun je niet alleen zelf brieven schrijven, maar ook extra sets brieven bestellen. Dit is ideaal voor kraambezoek of andere momenten waarbij vrienden en familie een persoonlijke boodschap kunnen schrijven. Deze extra brieven kun je toevoegen aan de verzameling, zodat je kind later niet alleen jouw woorden, maar ook de wensen en adviezen van dierbaren kan lezen.