Recent Posts

GRATIS kleurplaat printable

GRATIS kleurplaat printable

De laatste week van de kerstvakantie is alweer bijna voorbij, de feestdagen zijn achter de rug en alle kerstversieringen staan bij ons weer op zolder. Tijd voor nieuwe creaties van je kindje(s)! Mijn zoontje is maar al te graag aan het kleuren, tekenen of aan […]

Betonnen HAAI

Betonnen HAAI

In oktober kreeg ik van Lisanne een foto met een sneak peak van haar nieuwe project. Herkende ik daar nu een haai? Was het materiaal wat ze had gebruikt beton? Mijn hart ging er spontaan sneller kloppen. Er kwamen telkens fantastische dieren bij op de […]

Geboorteposter

Geboorteposter

Toen ik vorig jaar met mijn moeder sprak, kwam mijn eigen geboorteposter ter sprake. Een poster met mijn geboortegegevens en mijn sterrenbeeld en eigenlijk heeft deze poster altijd in mijn hoofd gezeten. Ik besloot dat het tijd was deze poster zelf te maken voor mijn zoontje en zo ontstond de geboorte poster met het sterrenbeeld in de webshop.

Sterrenbeelden en horoscopen hebben mij altijd geboeid en ik vind het onwijs bijzonder om te zien dat eigenschappen van sterrenbeelden vaak overeenkomen bij mensen. Ik vind het dus ook super leuk om te lezen dat de mama’s die de poster inmiddels ook voor hun kindje(s) hebben ook eigenschappen herkennen die bij het sterrenbeeld horen.

Wist je dat bijvoorbeeld dat Boogschutters erg bewegelijk en enthousiast zijn? Ze willen eropuit, de wijde wereld in want vinden het maar niks om binnen te zitten. Ben jij nou benieuwd naar welke kenmerken er bij jouw sterrenbeeld passen? Neem dan eens een kijkje op het Pinterest bord van lief moment.

 

Liefs, Lisanne